In perioada 10-15 iulie scolarii Asociatiei ROTAS au mers intr-o tabara gratuita castigata printr-o competitie de proiecte dedicata educarii copiilor in spiritul protejarii naturii. La venirea din tabara zambete circulare au luminat chipurile copiilor care au fost încântați de experiențele trăite în tabăra organizată la Râșnov de centrul de educație Schubz - Centrul de Educaţie pentru Dezvoltare Durabilă. Copiii ne-au spus ca au avut parte de momente minunate în tabara, au legat noi prietenii si au relationat intr-un mod armonios cu colegii lor de tabara.

Vizitele tematice la cetatea Rasnov si la fabrica de hartie le-au oferit experiente inedite cu printi si printese si reciclarea hartiei, iar excursia in Parcul Național Piatra Craiului le-a dezvaluit lumea magica a speciilor de animale protejate.

De la copiii noștri adunate: „ A fost o aventura minunată. Deja mi-e dor de copiii de la București, de excursii și de Ștefania.”, „În această tabară am învățat o mulțime de lucruri despre natura! Dar cel mai mult mi-a plăcut la Cetatea Râșnov, care este uriașă! „A fost foarte frumos în excursie dar cel mai mult mi-a placut Parcul Piatra Craiului ” .

Mulțumim Centrului de educație pentru Dezvoltare Durabilă Schubz pentru oportunitatea de a asigura copiilor defavorizați din Tunari accesul gratuit în prima lor tabără in conditii de cazare si educație absolut deosebite!