Invitatie de participare - Conferinta lansare proiect PN2057 -”Reteaua Integrata de Sprijin prin Educatie Incluziva-RISEI”

Primaria Comunei Tunari, alături de Asociatia pentru Evolutie ROTAS, Asociatia CREED, Asociatia Lumina si Dar si Human Rights Academy au plăcerea de a vă invita la Conferința de lansare a proiectului “Reteaua Integrata de Sprijin prin Educatie Incluziva-RISEI”, Cod proiect PN2057.
Obiectivul general al proiectului RISEI este creșterea gradului de incluziune socială a copiilor și tinerilor aflați în situații de risc prin crearea unei Rețele Integrate de Sprijin prin Educație Incluzivă în trei județe: Ilfov, Neamț și Iași.

Prin activitățile propuse, proiectul va dezvolta o rețea de sprijin la nivelul celor trei județe ce va oferi o educație de calitate, echitabilă și incluzivă în raport cu nevoile fiecărui copil/tânăr. Astfel, proiectul va contribui la scăderea fenomenului de abandon școlar și la asigurarea unui acces neîngrădit pentru copii cu nevoi speciale (CES) la o educație de calitate.

Evenimentul va avea loc în mediul online luni, 22 Februarie 2021, începând cu ora 15.00 prin intermediul platformei Zoom.

Pe durata conferinței de deschidere vor avea loc prezentări ale acțiunilor ce vor fi derulate în cadrul proiectului.

Am fi onorați să ne fiți alături la conferința de deschidere a proiectului “Reteaua Integrata de Sprijin prin Educatie Incluziva-RISEI”, Cod proiect PN2057, unde prezența dumneavoastră va conferi un plus de valoare evenimentului nostru.

Link Zoom (va rugam sa il copiati in browser): https://us02web.zoom.us/j/89867647555?pwd=NnRqQS9pdTY1cVpXU0xORnlzV3kyZz09

Echipa de implementare RISEI

Scrie un comentariu

Campurile marcate cu * sunt obligatorii