NOTĂ INFORMARE PRIVIND PRELUCRAREA DATELOR

Notă de informare

privind protecția datelor cu caracter personal prelucrate de www.rotas.ro

 

Ne bucurăm că sunteți interesați de asociația și proiectele noastre și dorim să vă furnizăm câteva informații esențiale referitoare la angajamentul nostru privind securitatea și confidențialitatea datelor personale. Vă rugăm să citiți cu atenție această Notă de informare pentru a înțelege opiniile și practicile noastre cu privire la informațiile dvs. personale și modul în care vă vom trata informațiile personale.

Vă rugăm să consultați această secțiune în mod regulat, deoarece Nota de informare poate suporta modificări sau actualizări. Orice modificări semnificative ale acestei Note de informare vor fi notificate.

Prin utilizarea acestui site sunteți de acord cu colectarea, prelucrarea și transferul datelor dumneavoastră, conform descrierii din această Notă de informare.

În completarea acestei notificări, vă rugăm să consultați și Politica privind utilizarea Cookie-urilor.

Ne puteți contacta prin intermediul formularului disponibil în secțiunea Contact a site-ului, la adresa de e-mail rotas@rotas.ro  sau telefonic la +40770879110 pentru orice informații suplimentare privind modul în care folosim datele dvs.

Cine suntem noi

Informații despre Asociatia pentru evolutie ROTAS

Asociaţia pentru evolutie ROTAS, denumita in continuare Asociatia ROTAS,  îşi propune să ofere copiilor defavorizaţi din localitatea Tunari o şansă la o educaţie normală, cu ajutorul căreia ulterior să îşi poată clădi un viitor mai bun.

 Sediul nostru se află la următoarea adresă: Comuna Tunari, Sat Tunari , Strada Ion Slavici nr.44, Jud Ilfov, CP 077180

 

Navigarea pe website-ul nostru

Accesând website-ul nostru, vă angajați să acceptați și să respectați termenele, condițiile și politicile menționate și/sau disponibile prin hyperlink și aveți minim vârsta legală în conformitate cu legislația națională aplicabilă. Dacă nu acceptați termenii, condițiile și politicile prezentate în această documentație, atunci nu ar trebui să continuați accesarea site-ului nostru și/sau utilizarea serviciilor noastre.

 

Dreptul de proprietate intelectuală

Conţinutul site-ului www.rotas.ro.: imagini, texte, elemente de grafică web, scripturi, software, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, mărci înregistrate constituie integral proprietatea Asociației ROTAS  şi sunt apărate de legile privind dreptul de autor şi drepturile conexe şi de legile privind proprietatea intelectuală şi industrială. Folosirea fără acordul Asociației Rotas a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepseşte conform legislaţiei în vigoare.

 

Asociația Rotas poate oferi utilizatorului, printr-un acord, dreptul de a utiliza sub o formă descrisă, un anumit conţinut al site-ului. Acest acord se aplică strict pentru conţinutul/conţinuturile definite, pe o perioada stabilită în acord şi doar pentru persoana/persoanele cărora li s-a permis utilizarea acestor conţinuturi, fără a putea utiliza alte conţinuturi ale site-ului www.rotas.ro

 

Utilizarea pe site-ul www.rotas.ro a oricărui nume de marca înregistrată nu constituie reclamă pentru compania respectivă. Asociația ROTAS nu îşi asumă responsabilitatea şi nu poate fi învinuit pentru pagubele apărute prin folosirea conţinutului site-ului.

 

Vă rugăm să raportați orice eventuala încălcare a dreptului de autor sesizată pe site la adresa rotas@rotas.ro

De unde colectăm date despre dvs.

În general, datele personale pe care le colectăm sunt furnizate de dvs. prin e-mail, prin intermediul acestui site, a rețelelor de social media, când alegeți să ne oferiți donații, sau în timpul vizitelor dvs. la sediul nostru.

 

Putem primi date despre dvs. de la persoanele juridice pe care le reprezentați, în situația în care ați fost, de exemplu, desemnat ca persoană de contact sau sunteți un reprezentant legal al acesteia. În toate cazurile în care primim date personale de la o persoană juridică, aceasta are obligația de a vă informa în acest sens.

 

De asemenea, atunci când interacționați cu noi pe rețelele de socializare (adică like, share, comentarii, recenzii etc.), vom avea în mod inevitabil acces la informații despre dvs., în special date pe care le-ați făcut publice pe profilul dvs. de social media.

Cum utilizăm datele cu caracter personal

Găsiți mai jos, scopurile pentru care prelucrăm datele dvs. personale, persoanele care au acces la datele dvs., precum și modul în care le stocăm.

1.Când interacționați cu noi prin intermediul canalelor de contact disponibile pe site sau social media

Dacă interacționați cu noi folosind datele de contact sau formularul disponibil în pagina de Contact, sau interacționați cu noi prin intermediul funcțiilor de messenger ale rețelelor de socializare (ex. feedback, sesizări, solicitări informații etc.), vom folosi datele dvs. de contact și datele pe care ni le comunicați pentru a soluționa situația semnalată și pentru a ne îmbunătăți continuu serviciile pe care le oferim.

 

Date personale

Numele, prenumele, numărul de telefon, adresa de e-mail, date pe care le-ați făcut publice pe profilul dvs. de social media și orice alte date pe care ni le trimiteți voluntar.

Legalitatea prelucrării

 • Prelucrăm datele dvs. urmărind interesului nostru legitim pentru a răspunde oricărei întrebări, plângeri sau recomandări pe care ne-o trimiteți și pentru a ne îmbunătăți serviciile și experiența pe care o oferim copiilor pe care ii ajutam prin Asociatie(Art. 6/1/f al Regulamentului (UE) 2016/679).

Cu cine putem împărtăși datele dvs.

 • Furnizori de servicii IT pentru asociația noastră (găzduire și stocare de date) sau furnizori cărora le externalizăm anumite servicii de asistență tehnică pentru site-ul nostru
 • Platforme de social media: Facebook, , Instagram
 • Autorități de reglementare și alte autorități ale statului, dacă sunt solicitate prin cerințe legale sau statutare.

Vom dezvălui datele tale cu caracter personal numai în măsura în care acest lucru este strict necesar pentru atingerea scopului urmărit.

Cât timp vom stoca datele

Nu vom păstra în baza noastră de date comunicațiile mai vechi de 3 ani, de la data ultimei interacțiuni.

Datele transmise prin intermediul rețelelor de social media vor fi stocate de acestea conform politicilor proprii ale acestora.

Unde sunt stocate datele

Datele înregistrate prin site-ul rotas.ro vor fi stocate pe serverele furnizorului de hosting, localizate în Uniunea Europeană.

Datele transmise prin intermediul rețelelor de social media vor fi stocate de acestea conform politicilor proprii ale acestora.

Datele pe care le vom descarca local le vom stoca pe Serverele noastre securizate, locale și în cloud.

 

2.Comunicările comerciale

Vă putem trimite informații despre campaniile de donatii si evenimentele pe care le organizam dacă ați solicitat aceste informații (de exemplu, prin abonarea la newsletter) sau dacă sunteți deja donator, sau voluntar pentru asociatia noastra, iar aceste informații vă pot fi de interes.

 

Date personale

Numele, prenumele, adresa de e-mail, numar de telefon

Legalitatea prelucrării

 • Prelucrăm datele în baza consimțământului dvs. (Art. 6/1/a al Regulamentului (UE) 2016/679), pentru comunicări de marketing
 • Vom prelucra datele în interes legitim dacă sunteți donator sau volunatar sau sustinator  frecvent al campaniilor noastre organizate de asociatie și considerăm că informațiile ar putea fi de mare interes pentru dvs. (Art. 6/1/f al Regulamentului (UE) 2016/679)

Cu cine putem împărtăși datele dvs.

 • Furnizori de servicii IT pentru asociația noastră (găzduire și stocare de date) sau furnizori cărora le externalizăm anumite servicii de asistență tehnică pentru site-ul nostru
 • Furnizorul serviciului de newsletter și/sau SMS Marketing: cu care avem contract în derulare
 • Autorități de reglementare și alte autorități ale statului, dacă sunt solicitate prin cerințe legale sau statutare.

Vom dezvălui datele tale cu caracter personal numai în măsura în care acest lucru este strict necesar pentru atingerea scopului urmărit.

Cât timp vom stoca datele

 • În cazul abonării la newsletter, prelucrarea datelor va continua până când dvs. veți solicita dezabonarea
 • În cazul prelucrării efectuate în interes legitim, atunci când sunteți deja utilizator frecvent al serviciilor noastre, vom continua să prelucrăm, datele dvs.  încă 3 ani de la ultima interacțiune cu noi

Unde sunt stocate datele

Datele înregistrate în sistemul nostru de management al datelor vor fi stocate pe serverele furnizorului de hosting, localizate în Uniunea Europeană.

 

Datele la care acces furnizorului serviciului de newsletter, sau oferit de rețelele de socializare,  vor fi stocate pe serverele lor, conform politicilor proprii.

 

Datele pe care le vom descarca local le vom stoca pe Serverele noastre securizate, locale și în cloud.

Important:

În cazul în care veți dori să nu mai primiți newslettere sau materiale informative de la Asociația ROTAS tot ce trebuie să faceți este să trimiteți un email în care să menționați dorința de dezabonare, către rotas@rotas.ro  și veți fi dezabonat de la respectivele comunicări.

 

3.Participarea la diverse proiecte/campanii/

Asociația ROTAS dorește să sprijine copiii defavorizati din regiunea Tunari prin organizarea unor proiecte/campanii/ unde participanții pot contribuila acestea prin experiența lor sau pot asista la prezentari.

 

Important: Este posibil ca în timpul acestor proiecte/campanii/ să fotografiem sau să înregistrăm video participanții, în vederea promovării comunității formate de Asociația ROTAS. De fiecare data vom oferi posibilitatea de a vă exercita dreptul de a va a nu fi filmat/fotografiat.

Date personale

Numele, prenumele, numărul de telefon, adresa de e-mail, localitatea, proiectul la care s-a participat

Legalitatea prelucrării

 • Vom prelucra datele în interes legitim pentru înscrierea dvs. la proiecte/campanii/, sau pentru efectuarea anumitor rezervari (Art. 6/1/f GDPR)
 • Vom prelucra fotografiile și înregistrările video ale participanților, realizate în timpul acestor proiecte/campanii/ în scopul urmăririi interesului nostru legitim de a promova Asociația ROTAS și campaniile noastre (Art. 6/1/f GDPR).

Cu cine putem împărtăși datele dvs.

 • Furnizori de servicii IT pentru asociația noastră (găzduire și stocare de date) sau furnizori cărora le externalizăm anumite servicii de asistență tehnică pentru site-ul nostru
 • Companii terțe cărora le putem externaliza anumite roluri în organizarea evenimentelor (ex. Fotografi, Cameramani, organizatori evenimente)
 • Pagina web a evenimentului sau alte website-uri deținute de Asociația ROTAS precum și platformele de social media: Facebook, Instagram
 • Autorități de reglementare și alte autorități ale statului, dacă sunt solicitate prin cerințe legale sau statutare.

Vom dezvălui datele tale cu caracter personal numai în măsura în care acest lucru este strict necesar pentru atingerea scopului urmărit.

Cât timp vom stoca datele

 • Datele participanților vor fi stocate timp de 3 ani de la finalizarea proiectului/campaniei/.
 • Datele transmise prin intermediul rețelelor de social media vor fi stocate de acestea conform politicilor proprii ale acestora.

Unde sunt stocate datele

Datele înregistrate prin site-ul asociatiei vor fi stocate pe serverele furnizorului de hosting, localizate în Uniunea Europeană.

Datele pe care le vom descărca local le vom stoca pe Serverele noastre securizate, locale și în cloud.

 

 

4.Când donezi pentru Asociația ROTAS

Vom prelucra datele tale cu caracter personal în momentul în care donezi o sumă de bani prin transfer bancar, sau atunci când firma pe care o reprezinți se oferă să fie sponsorul Asociației ROTAS

 

Date personale

Numele, prenumele, numărul de telefon și adresa de e-mail în cazul în care ai luat legătura cu noi, date bancare în cazul donațiilor individuale prin transfer bancar, funcția și compania pe care o reprezinți în cazul încheierii unui contract de sponsorizare.

Legalitatea prelucrării

 • Vom prelucra datele în interes legitim pentru a lua legătura și a oferi informațiile dorite persoanelor care doresc să doneze o sumă de bani Asociației ROTAS (Art. 6/1/f GDPR)
 • Vom prelucra datele tale în vederea încheierii și executării contractului de donație (Art. 6/1/b GDPR)

Cu cine putem împărtăși datele dvs.

 • Furnizori de servicii IT pentru asociația noastră (găzduire și stocare de date) sau furnizori cărora le externalizăm anumite servicii de asistență tehnică pentru site-ul nostru
 • Bănci care facilitează transferul bancar
 • Autorități de reglementare și alte autorități ale statului, dacă sunt solicitate prin cerințe legale sau statutare.

Vom dezvălui datele tale cu caracter personal numai în măsura în care acest lucru este strict necesar pentru atingerea scopului urmărit.

Cât timp vom stoca datele

 • Datele donatorilor vor fi stocate timp de 10 ani conform prevederilor legale;
 • Datele bancare vor fi stocate de bănci conform politicilor proprii ale acestora și obligațiilor legale.

Unde sunt stocate datele

Datele despre donații vor fi stocate pe Serverele noastre securizate, locale și în cloud.

 

5.Când reacționați la conținutul prezent pe rețelele de socializare sau când distribuiți informații de pe site

Ne puteți găsi pe Facebook, Instagram. Ori de câte ori interacționați cu noi prin intermediul conturilor noastre deschise în aceste platforme (ex: comentarii, like, share, recenzie etc.) vom avea acces la datele public disponibile pe profilele dvs.

Date cu caracter personal

Nume, imagine, orice informații accesibile public în profilul dvs. din rețelele de socializare, sau comunicare în mod voluntar de dvs.

Legalitatea prelucrării

Prelucrăm datele dvs. pentru pentru a face demersuri la cererea persoanei vizate înainte de încheierea unui contract (Art. 6/1 / b GDPR) sau în interesul nostru legitim (Art. 6/1 / f GDPR) pentru a răspunde oricărei întrebări, plângeri sau recomandări pe care ne-o trimiteți.

Cu cine putem împărtăși datele dvs.

 • Platforme de social media: Facebook, Instagram
 • Autorități de reglementare și alte autorități ale statului, dacă sunt solicitate prin cerințe legale sau statutare.

Vom dezvălui datele tale cu caracter personal numai în măsura în care acest lucru este strict necesar pentru atingerea scopului urmărit.

Cât timp vom stoca datele

Datele transmise prin intermediul rețelelor de social media vor fi stocate de acestea conform politicilor proprii ale acestora.

Unde sunt stocate datele

Datele transmise prin intermediul rețelelor de social media vor fi stocate de acestea conform politicilor proprii ale acestora.

 

6.Utilizarea pluginurilor sociale

Este responsabilitatea Asociatiei a platformei de socializare (în calitate de operatori asociați), în conformitate cu politicile europene, să prelucreze datele de afișare activă (de exemplu, cookie ID) atunci când un utilizator al site-ului nostru interacționează cu rețelele sociale prin intermediul butoanelor și widget-urilor încorporate.

Pe site-ul nostru, am integrat pluginurile sociale ale Facebook.

Date cu caracter personal

Nume, imagine, orice informații accesibile public în profilul dvs. din rețelele de socializare, sau comunicare în mod voluntar de dvs.

Legalitatea prelucrării

Vom prelucra datele dvs. în urmărirea interesului nostru legitim de a facilita o ușoară partajare a conținutului platformei noastre (Art. 6/1/f al Regulamentului (UE) 2016/679)

Cu cine putem împărtăși datele dvs.

 • Furnizori de servicii IT pentru asociația noastră (găzduire și stocare de date) sau furnizori cărora le externalizăm anumite servicii de asistență tehnică pentru site-ul nostru
 • Platformele online:Facebook
 • Autorități de reglementare și alte autorități ale statului, dacă sunt solicitate prin cerințe legale sau statutare.

Vom dezvălui datele tale cu caracter personal numai în măsura în care acest lucru este strict necesar pentru atingerea scopului urmărit.

Cât timp vom stoca datele

Datele partajate cu rețelele de social media vor fi stocate de acestea conform politicilor proprii ale acestora.

Unde sunt stocate datele

Datele transmise prin intermediul rețelelor de social media vor fi stocate de acestea conform politicilor proprii ale acestora.

Datele pe care le vom descarca local le vom stoca pe Serverele noastre securizate, locale și în cloud.

 

 

7.Facilitarea unei navigări ușoare și plăcute pe site-ul nostru

Când accesați site-ul nostru, colectăm date despre dvs. prin identificatori online (cookie-uri și IP), care sunt stocate în fișiere de jurnal.

Folosim aceste informații pentru a putea proiecta site-ul nostru astfel încât să ne adaptăm mai bine la nevoile utilizatorilor noștri. De asemenea, este posibil să folosim adresa dvs. IP pentru a ajuta la diagnosticarea eventualelor disfuncționalități ale serverelor noastre și pentru a gestiona site-ul nostru, pentru a analiza tendințele, pentru a urmări mișcările vizitatorilor și pentru a colecta informații demografice generale, pentru a ajuta la identificarea preferințelor vizitatorilor.

Puteți găsi mai multe informații despre cookie-uri, precum și despre cum puteți șterge cookie-urile și dezactiva urmărirea accesând Politica de utilizare a cookie-urilor disponibilă pe site-ul nostru.

 

Date personale

Internet Protocol (IP), locația generală a computerului, dispozitivul (nivel de țară), istoricul de vizualizare a site-ului web, timestamp-ul, cerere / acțiune

Legalitatea prelucrării

 • Folosim cookie-uri care fac ca navigarea dvs. pe site-ul nostru să fie una ușoară și plăcută, în interesul nostru legitim (Art. 6/1/f al Regulamentului (UE) 2016/679)
 • Cookie-urile neesențiale nu sunt utilizate fără consimțământul dvs. (Art. 6 /1/a al Regulamentului (UE) 2016/679)

Cu cine putem împărtăși datele dvs.

 • Furnizori de servicii IT pentru asociația noastră (găzduire și stocare de date) sau furnizori cărora le externalizăm anumite servicii de asistență tehnică pentru site-ul nostru
 • Terți care plasează cookie-uri:                              
 • Autorități de reglementare și alte autorități ale statului, dacă sunt solicitate prin cerințe legale sau statutare

Vom dezvălui datele tale cu caracter personal numai în măsura în care acest lucru este strict necesar pentru atingerea scopului urmărit.

Cât timp vom stoca datele

Există cookie-uri de sesiune și cookie-uri persistente. Dacă cele de sesiune sunt șterse la închiderea browserului, cele persistente pot avea o durată de viață diferită, raportată la scopul pe care îl îndeplinesc.

Mai multe informații despre durata de utilizare a cookie-urilor pe care le utilizăm, puteți găsi în Politica de utilizare a cookie-urilor.

Unde sunt stocate datele

Datele înregistrate prin site-ul asociatiei vor fi stocate pe serverele furnizorului de hosting, localizate în Uniunea Europeană.

Datele transmise prin intermediul terților care plasează cookie-uri sunt stocate de aceștia conform politicilor proprii.

Datele pe care le vom descarca local le vom stoca pe Serverele noastre securizate, locale și în cloud.

Sunt datele colectate și prelucrate de către Asociatia ROTAS în condiții de siguranță?

Asociația ROTAS acordă o atenție sporită protejării datelor dumneavoastră și aplică măsurile tehnice și organizatorice adecvate pentru a asigura protecția datelor cu caracter personal prelucrate, corespunzătoare pentru riscuri și categorii de date protejate, în special, protejează datele împotriva partajării lor persoanelor neautorizate, a preluării lor de o persoană neautorizată, a prelucrării lor cu încălcarea legilor aplicabile precum și a schimbării, pierderii, deteriorării sau distrugerii.

Cu toate acestea, amintiți-vă însă că, din păcate, nici o transmisie de date nu este garantată 100% sigură.

În cazul în care suspectați încălcarea confidențialității datelor dvs., vă rugăm să ne contactați imediat la adresa: rotas@rotas.ro

Important: După finalizarea perioadei de păstrare a datelor, datele dvs. vor fi șterse. În cazul în care vom considera că  aceste date ne-ar putea ajuta în îmbunătățirea calității serviciilor vom continua utilizarea acestor date doar după anonimizarea ireversibilă a acestor date.

 

Transferuri internaționale de date cu caracter personal

Website-ul rotas.ro nu intenționează să partajeze date cu caracter personal cu parteneri care își desfășoară activitatea în afara Spațiului Economic European („SEE”), cu excepția platformelor de social media, a motoarele de căutare (Facebook, Google), sau a terților care plasează cookie-uri, care, deși au sedii în UE, transmit date și către Statele Unite ale Americii. Ne vom asigura că aceste transferuri au loc conform reglementărilor în vigoare în materia protecției datelor.

În cazul în care, în urmărirea intereselor noastre comerciale, sau din dorința de oferi o experiență cât mai plăcută utilizatorilor prin integrarea de noi facilități, va fi necesar să transferăm date în afara Spațiului Economic European, vom notifica acest lucru prin actualizarea prezentei Note de informare.

Drepturile de care vă bucurați

Ca persoană vizată aveți drepturi legale specifice cu privire la datele dvs. cu caracter personal pe care le colectăm și prelucrăm. Asociatia vă respectă drepturile și vă asigură că ține cont în mod corespunzător de interesele dvs.

 • Retragerea consimțământului: Dacă prelucrarea se realizează în baza consimțământului dvs., vă puteți retrage consimțământul pentru prelucrarea respectivă în orice moment.
 • Rectificarea datelor: În cazul în care observați că deținem date cu caracter personal eronate, ne puteți solicita în orice moment rectificarea datelor cu caracter personal care vă privesc. Facem eforturi rezonabile pentru a păstra datele cu caracter personal - care sunt utilizate continuu și care sunt în posesia sau controlul nostru - exacte, complete, actuale și relevante, pe baza celor mai recente informații disponibile pentru noi. 
 • Restricția prelucrării: În cazul în care va aflați în una dintre situațiile de mai jos, puteți sa ne solicitați să restricționăm prelucrarea datelor dvs.:
  • contestați corectitudinea datelor cu caracter personal pentru perioada în care noi trebuie să verificăm exactitatea, 
  • prelucrarea este ilegală și solicitați restricționarea prelucrării mai degrabă decat ștergerea datelor cu caracter personal,
  • nu mai avem nevoie de datele dvs. cu caracter personal, dar le solicitați pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept, sau 
  • vă opuneți prelucrării în perioada în care verificăm dacă motivele noastre legitime au întâietate față de ale drepturile dvs. 
 • Accesul la datele tale: Ne puteți cere informații cu privire la datele cu caracter personal pe care le deținem despre dvs., inclusiv informații cu privire la ce categorii de date, pentru ce sunt folosite, de unde le-am colectat, dacă nu sunt colectate direct de la dvs. și cui i-au fost dezvaluite, dacă este cazul. Puteți obține un exemplar de la noi, gratuit, conținând datele cu caracter personal pe care le deținem despre dvs. Ne rezervăm dreptul de a percepe o taxă rezonabilă pentru solicitări abuzive.  
 • Dreptul la portabilitate: La cerere, vom transfera datele cu caracter personal către un alt operator, acolo unde este posibil dpdv tehnic, cu condiția ca prelucrarea să fie necesară pentru executarea unui contract. Mai degrabă decât să primiți un exemplar cu datele tale cu caracter personal, puteți solicita să vă transferăm datele direct către alt operator, specificat de dvs.
 • Dreptul la ștergere: Puteți obține de la noi ștergerea datelor cu caracter personal, în cazul în care:
  • datele dvs. nu ne mai sunt necesare în raport cu scopurile pentru care au fost prelucrate;
  • vă opuneți prelucrării ulterioare a datelor cu caracter personal (a se vedea Dreptul de opozitie mai jos);
  • datele cu caracter personal au fost prelucrate în mod ilegal;
  • vă retrageți consimțământul pe baza căruia are loc prelucrarea

 

        Cu excepția cazului în care prelucrarea este necesară:

 • în vederea îndeplinirii unei obligații legale care necesită prelucrarea acelor date de către noi;
 • în special pentru cerințele legale privind termenele de păstrare a datelor;
 • pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță.
 • Dreptul de opoziție: Puteți obiecta oricând la prelucrarea datelor cu caracter personal datorită situației speciale în care te afli. În acest caz, nu vom mai prelucra datele cu caracter personal, dacă nu putem demonstra motive întemeiate, legitime și un interes major pentru prelucrarea sau pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept. Când vă opuneți prelucrării, vă rugăm să menționezi dacă doriți ștergerea datelor cu caracter personal sau restricția prelucrării acestor date.
 • Dreptul de a depune o plângere: În cazul unei pretinse încălcări a legislației în vigoare privind confidentialitatea, puteți depune o plangere la autoritatea de supraveghere pentru protecția datelor: 
 • Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal completând formularul online disponibil la adresa: Plângeri ANSPDCP

De reținut!

Perioada de timp: Vom încerca să soluționăm cererea dvs. în termen de 30 de zile. Cu toate acestea, perioada poate fi prelungită din motive privind dreptul legal specific sau complexitatea solicitării. 

Restricționarea accesului: În anumite situații, este posibil să nu putem să vă acordăm acces la toate sau parte din datele cu caracter personal, din cauza unor restricții prevăzute de lege. Dacă va refuzăm solicitarea de acces, vă vom comunica motivul refuzului.

Imposibilitatea identificării: În unele cazuri, este posibil să nu putem să identificăm datele cu caracter personal, din cauza lipsei elementelor de identificare furnizate în cererea pe care ne-o transmiteți. În astfel de cazuri, dacă nu furnizați informații suplimentare care sa permita identificarea dvs., nu vom fi în masura sa dăm curs solicitării de a exercita drepturile legale așa cum sunt descrise în aceasta secțiune.

Exercitarea drepturilor tale legale

Pentru a exercita drepturile legale, va rugăm sa ne contactati la rotas@rotas.ro

 

Această versiune a fost actualizată la data de 18.04.2023